Användarnamn

Idag fick eleverna sitt allra första uppdrag och de elever som jag misstänkte skulle klara det först, gjorde också det. Många av eleverna gick fram till anslagstavlan där jag satt upp regler för hur de får xp. Elevernas första uppdrag var att skapa ett användarnamn, som jag sedan kommer sätta upp på anslagstavlan för att skapa anonymitet, det blir inte lika utpekande om vem som samlat flest xp. Sedan att eleverna avslöjar vilka deras användarnamn är, det är upp till dem. Självklart frågade eleverna om de vann något. Självklart kommer de vinna äran att de förhoppningsvis förbättrat sina resultat eller klassrumsaktiviteter. Ska för övrigt lägga till lite sociala xp till spelreglerna. Imorgon kommer det läggas upp en bild på hur anslagstavlan ser ut med elevernas användarnamn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *