Poängsystem

Tjipp!

Det har gått en tid sedan jag smygstartade mitt projekt. Hur går det? Är kanske den första frågan och just nu går det lite trögt. Varför? Jo det är ju andra saker som ska göras mellan alla idéer som väcks. Eleverna har börjat få sina poäng och en elev som var sjuk förra veckan när jag smygstartade har redan frågat efter sina achievments. Just nu letar jag efter ett smidigt sätt att hålla koll på eleverna, och de kommer få sina första uppdrag på torsdag och då har jag förhoppningsvis löst problemet. Mer information kommer givetvis när jag löst det.

Några elever har börjat försöka ta reda på vad det är vi ska göra. De ger mig tips och önskemål, har jag förresten skrivit att de tyckte om 123D Sculpt? De plockar fram det när de är färdiga med sina uppgifter. Vilket är bra, då de fått möjligheten att leka av sig innan det är dags för den stora utmaningen.

 

Det var allt för idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *