Spelmekaniska processer

Mitt projekt börjar ta form och de allra flesta förberedelser är klara. Lite finlir här och var. Ni kommer få följa arbetsprocessen här. Pinterest har varit min inspirationskälla när det kommer till design och dylikt.

Idag kommer jag introducera spelmekaniska processer vilket har lite med troféer och poänger att göra. Dessa poäng kan eleverna sedan använda till olika saker när de kommer igång med projektet. Hur får man poäng? Man kan till exempel få poäng för att man arbetat effektivt hela lektionen. Dessa poäng delas ut i xp.

Utgångspunkten har varit Xbox 360’s achievments unlocked. och kommer att delas ut vid speciella tillfällen. Varför detta? Jo för att öka elevaktiviteten så klart och det får givetvis inte gå till överdrift, kommer inte handla om att eleverna får godis eller något.

Mer info om spelmekaniska processer:

Spela Skolan

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *