Malins projekt

Tjipp!

Om ni har läst tidigare inlägg har ni kanske förstått att det kommer hända saker, och bollen har satts i rullning, tärningen är kastad så att säga.  Är du ny så hälsar jag er välkomna och en liten kort introduktion. Mina elever kommer att få vara med i ett litet projket jag vill testa. Som det ser ut nu kommer alla kunskapskrav kunna behandlas och även det centrala innehållet. Hur kommer ni få följa i bloggen. Planeringen är i full gång och nya idéer läggs till i planeringen. Många saker kommer vara digitala, men en del saker måste ligga i mappen. Mycket pyssel blir det, och det kommer pågå under en längre tid, vilket betyder att jag kommer starta precis innan sommarlovet v 21-22, kanske lite innan.

WIN_20160502_10_30_03_Pro

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *