Tack för terminen

Jag vill tacka er vårdnadshavare och eleverna i klass 4B för den första terminen på mellanstadiet som blev lite annorlunda än vad jag hade hoppats. Det beror på att jag var tvungen att vara frånvarande mer tid än jag önskat på grund av att min man blev väldigt sjuk och tyvärr senare avled av sin sjukdom.

Den tiden jag fick vara tillsammans med klassen blev bra, och nästa termin är min förhoppning att Coronapandemin ska lugna sig, så allt kan fungera mer normalt igen.

Jag kommer att skriva och lägga in bilder här i bloggen på vad vi jobbar med i klassen, så ni kan få lite inblick i vad vi i stort sysslar med.

Först vill jag tacka för julklappen jag fick av klassen och förstås säga GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till er!

Mums, det här blir gott till jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *