Tack för terminen

Jag vill tacka er vårdnadshavare och eleverna i klass 4B för den första terminen på mellanstadiet som blev lite annorlunda än vad jag hade hoppats. Det beror på att jag var tvungen att vara frånvarande mer tid än jag önskat på grund av att min man blev väldigt sjuk och tyvärr senare avled av sin sjukdom.

Den tiden jag fick vara tillsammans med klassen blev bra, och nästa termin är min förhoppning att Coronapandemin ska lugna sig, så allt kan fungera mer normalt igen.

Jag kommer att skriva och lägga in bilder här i bloggen på vad vi jobbar med i klassen, så ni kan få lite inblick i vad vi i stort sysslar med.

Först vill jag tacka för julklappen jag fick av klassen och förstås säga GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till er!

Mums, det här blir gott till jul!

En reaktion på ”Tack för terminen”

  1. Hej, jag är NIRA SHALOM, jag är här ute för att sprida de goda nyheterna till hela världen om hur jag fick min ex-kärlek tillbaka. Jag blev galen när min kärlek lämnade mig till en annan tjej förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för Baba Wale da Wiseman, den stora budbäraren, berättade jag mitt problem för Baba Wale om hur min ex-kärlek lämnade mig och också hur jag behövde få jobb i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt plats där jag kommer att få mitt hjärtebegär utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det var gjort. Under de närmaste två dagarna ringde min kärlek till mig i telefon och sa ledsen för att jag levde mig innan nu och även nästa vecka efter att min kärlek kallade mig till ber om förlåtelse, jag kallades till intervju i mitt önskade företag om jag behövde arbeta som handledare. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen om hur Baba Wale hjälper mig att tillgodose mitt hjärta. Baba Wale är specialist på alla slags trollformler och god magi. Om du behöver någon form av hjälpkontakter, Baba Wale, på följande e-postadress: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551 Viber +2348136951551 Tack mig senare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *