Miljövänliga flygplan

I tekniken ingår det att konstruera och tänka ut en bra teknik så konstruktionen fungerar. På den här lektionen gällde det att konstruera ett miljövänligt flygplan som också skulle kunna flyga snabbt och långt. Materialet att bygga med var papper och konstruktionssättet att vika pappret till ett flygplan. Det fick gärna designas med en egen stil.

De flesta i klassen hade förstås provat detta under vissa lektioner då det egentligen inte var tillåtet, men nu var det alltså det.

Det var dessutom tillåtet att tävla vilket plan som flög bäst och längst, men jag är inte säker på att det blev något resultat som alla var överens om, kanske det ändå var det största flygplanet som vann!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *