Nya musiklekparken

Då klassen gick i fyran blev hela skolan engagerad i att hitta på lekredskap till en musiklekpark som planerades att bygga vid Järnvägsparken. Klasserna fick ett brev skrivet av Putte Svensson-Sahlin med en förfrågan om eleverna ville rita och beskriva hur de ville att lekparken skulle se ut. Viktigt att lekparken skulle bli en musiklekpark!

Det blev full aktivitet, då vi kollade på andra lekparker, på lekredskap, resonerade och planerade. Vi delade in klassen i grupper efter olika typer av lekredskap. Sen ritade de skisser och skrev och förklarade.

Eftersom det nu gått två år sedan detta skedde så ville vi ta en titt på hur långt bygget av musiklekparken kommit. Sagt och gjort tog vi en promenad dit för att kolla.

Vi kommer att göra ett återbesök vid ett senare tillfälle för att mer noggrant skriva ett reportage om resultatet av musiklekparken. Det får bli när allt är klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *