Skolavslutningen 2018

Skolavslutningen blev en fin avslutning på läsåret, vädret var vackert och eleverna var på gott humör. Dessutom gick deras sånguppvisning utmärkt bra, de sjöng med glädje och inlevelse. Våra rektorer höll ett jättebra avslutningstal till eleverna, föräldrarna och lärarna. Kyrkan var fylld av familjer till våra elever i årskursen, trevligt.

De här bilderna är innan vi går in i kyrkan, eleverna pratar kanske om vad de kommer att göra i sommar eller om hur det kan bli för Miftar och Mani som ska flytta från Hultsfred.

Efter avslutningen i kyrkan samlades vi utanför kyrkan där föräldrarna tog kort, och vi kramades och önskade varandra en fin sommar. Jag fick denna vackra blomman av föräldrarna och eleverna, tack så jättemycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *