Schackfyran- första deltävlingen

Jättespännande!

Den första tävlingen efter allt tränande gick av stapeln på Metropol. Vi var fyra klasser från Lindblomskolan och en klass från Mariannelunds skola. Tyvärr kunde inte de andra klasserna från ytterskolorna och Vimmerby komma eftersom det var snöoväder. Eftersom den här första tävlingen egentligen mest var en träning, så har alla klasserna gått vidare till länsfinalen som sker den 13 april som också är på Metropol.

Det är så härligt att se så många elever som sitter och koncentrerar sig på detta fantastiska spel. Jag vill gärna berömma arrangörerna bl.a. Lennart Beijer som både har lärt våra elever att spela schack och ordnar så att allt fungerar en sån här dag. Det bjöds på frukt och vatten också.

Efter träningstävlingen åt vi lunch i skolmatsalen, och därefter hade vi en halvtimme i klassrummet, då vi utvärderade dagen och veckan som gått.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *