Idrott-skridskoåkning

Hela årkurs fyra åkte till Målilla bandybana för att åka skridskor och uppleva vinterstämning. Vi åkte buss dit och var där hela förmiddagen. Vi fick bra väder med solen som lyste på oss, i alla fall en stund, jätteskönt!

Alla elever provade på att åka, en del av dem var det första gången och det fungerade väldigt bra. Verkligen fina elever som ställde upp och hjälpte varandra! Vi lärare var nöjda och stolta över att se så många glada och engagerade elever. De medtagna matsäckarna försvann ganska snabbt ner i magarna, det behövs lite extra energi en sådan här dag.

Det är väldigt bra att det finns möjlighet att låna skridskor och hjälmar vid isbanan, eftersom inte alla har egna skridskor.

Jag längtar redan efter att åka igen, det är ju så roligt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *