Schack-schackfyran

VI LÄR OSS SPELA SCHACK

Den här planschen har vi uppsatt på väggen som hjälper oss att komma ihåg regler och hur de olika pjäserna får flyttas.

Tänk att få möjlighet att lära sig att spela schack då man går i fyran, det är fantastiskt bra! Dessutom att få ha en lärare som verkligen kan schack som heter Lennart Beijer, då är det ju ännu bättre. Alla fyror får besök och hjälp av Lennart med att lära sig och utveckla sig i konsten att spela schack. Vi är nämligen med i SCHACKFYRAN som arrangeras av Svenska schackförbundet och som alla klasser i Sverige som går i årskurs fyra kan delta i.

http://www.schack.se/schack-i-skolan/schackfyran/

Här pågår träning i full koncentration.

I de här lådorna finns schackbräden och schackpjäser som vi fått från schackförbundet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *