Terminsslut-vad gör man då?

 

Information till föräldrarna till jul 4D

Den här informationen eller julhälsningen skickade jag med eleverna hem vid höstterminens slut, men alla elever var inte närvarande då så därför lägger jag ut den här.

Här är också några bilder från vårt klassrum och elever i arbete. De sista dagarna jobbades det mycket med blandade övningar och arbeten som skulle bli klara, städa bänkarna och redovisningar.

För eleverna är det viktigt att se och ta ansvar för sitt eget lärande, att förstå vikten av att visa för sig själv och även för andra att göra färdigt uppgifter som utvecklar lärandet och att stärka sitt självförtroende med att bevisa för sig själv att: -”Det här har jag klarat! Att dessutom förstå att vi är en klass med olika elever som kan mycket på olika sätt, det är en insikt man har med sig hela livet.

Som lärare blir man stolt över sina elever då man ser detta, att få vara delaktig i denna nyfikenhet och vilja att delta, att samarbeta, att göra det som krävs av en och att vilja vara tillsammans och göra sitt bästa.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *