Läsning och läslov

Höstlovsveckan har blivit till en läslovsvecka! Jag och många med mig vill att alla våra elever ska ha ett bra lov med en hel del läsning. Då det är lite ruggigt väder ute, vilket det ofta kan vara under höstlovsveckan, är det mysigt att läsa en bra bok. Läsa kan man göra i sin säng, uppkrupen i en skön stol, eller på någon lugn plats.

Passa på att gå till biblioteket i Hultsfred på tisdag 31 oktober mellan 13.30-15.30 och träffa författaren Katarina Genar. Hon delar med sig av sina bästa skrivtips. Katarina har skrivit böckerna Pensionat Vidablicks gåta, Den magiska kappan och Spökflickan.

Det kostar inget, ni får fika och en bok av Katarina! WOW!

Glöm inte heller möjligheten att vinna en godispåse! Du läser en bok, skriver om vad boken handlar om, lämnar in pappret till biblioteket, och sen får du se om du blir en glad vinnare. Bra va! Tävlingen pågår fram till den 1 november.

Så här mysigt såg det ut i klassrummet en dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *