En utedag med sexan

I fredags hade vi alla både elever och lärare i årskurs 6 en fin och härlig dag tillsammans vid Hembygdsparken och vid sjön Hulingen. Vi spelade brännboll och fotboll och eftersom det var varmt och kanonfint väder blev det bad för de som ville. Efter badet åt vi kycklingsallad, bröd och drack Festis.

Det blev en fin dag med trevliga och glada sexor. Ja, vi hade det mysigt helt enkelt.

IMG_3881 IMG_3882

 

Här har vi ställt upp för att tacka för dagen och för att se till att alla mår bra och att önska varandra en bra helg.

Vi ansåg att vi var värda denna avkoppling efter mycket jobb med inflyttning i den nya modulen. Allt är inte klart med inredning och med allt det praktiska som ska fungera, men snart…och då återkommer vi med bilder från klassrummet m.m.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *