Femmans rastaktiviteter

Årskurs 5 har under vårterminen planerat och genomfört rastaktiviteter för de övriga eleverna på skolan. De har fått hjälp av våra utepedagoger. Aktiviteterna har pågått under förmiddagsrasterna två dagar i veckan. De olika aktiviteterna har bestått av Speedway, Musikquiz, Löpning, Målarstugan, Brännboll och Hinderbana. Femmans elever har varit ledare vid stationerna. Här är några bilder från vår klass 5D: rastaktiviteter.

Tyvärr har vi ingen bild på Filip B och Melwin som hade hand om Löpningen på löparbanan. De var lite missnöjda eftersom det inte kom mer än några få till deras aktivitet. Vid utvärderingen framkom det att där hade det varit tråkigt, för övrigt nämndes att det ibland var svårt då en del av eleverna från de andra årskurserna som var med i aktiviteterna inte alltid lyssnade på ledarna. Den svåraste stationen var nog brännbollen, att samtidigt hålla ordning på poängen och se till att alla skötte sig. Det mesta hade dock varit positivt och roligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *