Lindblomskolans många nationaliteter

Inför FN-dagen som vi firade så fint på skolan hade samtliga elever tillverkat varsin flagga med kartmotiv på från det land eleven kommer från, eller har sitt ursprung från. De placerades på taket på scenen som vi berättat om tidigare. Våra utomhuspedagoger gjorde tillsammans med eleverna allt förarbete. På Lindblomskolan har vi elever med ca.27 olika språk. Tänk om man kunde tala och förstå alla, eller åtminstone några av språken!

oktober15 009

Vi har sparat våra flaggor som vi kan kika på ibland för att påminna oss om hur internationella vi är.

nov blandat 034 nov blandat 035

Här har vi våra flaggor, de pryder nu sin plats på hatthyllan i korridoren.

En reaktion på ”Lindblomskolans många nationaliteter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *