Min nya klass

Hej!

Jag har lämnat min gamla klass som nu har börjat i högstadiet, och jag hoppas verkligen att de kommer att trivas och att de visar allt de faktiskt lärt sig.

Nu har jag fått en ny klass som är en femma, 5D heter de. Vi har varit tillsammans nu i några veckor och det känns jättebra! Jag trivs verkligen med dem.

Framöver kommer jag att berätta om en del av vad vi arbetar med,  på vilka olika sätt vi lär oss på, hur vi formar vårt klassrum, om böcker vi läser, om spännande fakta, om vilka filmer vi tittar på och om egna och andras pedagogiska idéer och tankar. Ja, det kan handla om allt möjligt, förhoppningsvis kan blir det bra. Jag tycker i alla fall att det ska bli kul!!!

Min nya klass har övertagit den gamla klassens maskotar, Ludde och Myris.  De är faktiskt jätteviktiga och ger verkligen tur, det kan jag lova.

IMG_0174

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *