Dags att avsluta sexan!

DAGS för att avsluta, vad gör vi då mer än att jobba in i det sista? Se på filmer så vi inte missar att lära oss förstås? Men…..

……Det blir att samla in böcker, städa ur och torka rent bänkarna, rensa bland alla papper, dela ut olika arbeten som är gjorda, slänga, ta hem…..Ja, det känns som det aldrig tar slut det här med städning, men jo faktiskt ordnar det till sig till sist.

juni-15 013   juni-15 010 juni-15 009 juni-15 008

Här övas det med sången till skolavslutningen då alla sexorna ska sjunga tillsammans i kyrkan, den 12 juni.

juni-15 005 juni-15 004

Lite avkoppling med fika tyckte Nellie, Alva och Elna som hade bakat smaskenskakor för att ta med till klassen. Det kändes fint då vi blev välkomnade på morgonen genom att bli bjudna på dessa goda bakverk. Bra gjort!

juni-15 003 juni-15 002

Nu i sista veckorna innan sommarlovet har eleverna också varit på besök på Albäcksskolan som blir deras nya skola då de börjar på högstadiet. Alla 75 elever i sexan har övat i kyrkan några gånger inför avslutningen, de har fått reda på resultaten på de nationella proven och fått veta sina betyg. Wow!

juni2-15 001juni2-15 002

juni2-15 004juni2-15 003

 Så här skönt hade vi det idag, dan före avslutningsdagen! Vi var i Hultsfreds hembygdspark vid sjön Hulingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *