Fair Play Cup

I årskurs 6 på Lindblomskolan är vi tre stora klasser, och den här dagen spelade vi fotboll mot varandra i en fotbollscup som heter  Fair Play cup. Det blev jättespännande, så spännande att jag som är lärare i 6A alldeles glömde bort att ta kort. Ja, det blev ett kort, men tyvärr är eleverna inte så glada på det kortet, eftersom de precis hade fått reda på att de hade blivit besegrade av 6B med ett litet ynka mål i målskillnad. Det målet kom i sista halvminuten före sista matchens slut. Huuu…! Det var bara att gratulera den vinnande klassen som får den äran att spela vidare mot andra klasser i länet, grattis! Det bästa med den här cupen är att det viktigaste är att spela sjyst och uppmuntra varandra, och de gjorde verkligen klassen, bra!

mars 15 001

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *