Mot mobbning-för samarbete

Nelly o 6A 006 Nelly o 6A 007 Nelly o 6A 008 Nelly o 6A 009 Nelly o 6A 010

Vi har haft besök av ett gäng med vuxna ungdomar som går på Folkhögskola, och som utbildar sig till behandlingspedagoger. De berättade om vad mobbning är, om vad självförtroende och självkänsla är och vad det innebär, om hur viktigt det är att hålla ihop, se varandra och vara justa mot varandra. En av dem berättade om sin skolgång, om hur mobbad hon hade varit, det var väldigt gripande och modigt!

På bilderna ser vi hur det gick till då klassen fick göra några samarbetsövningar, för att visa hur viktigt det är med samarbete och att kunna säga positiva saker till varandra. Vilken härlig känsla det är att få höra något snällt och positivt om en själv från någon annan!!! Dessutom upptäcker man också hur bra det går då man kan lösa ett problem tillsammans.

Det var verkligen en lärorik timma tillsammans med dessa duktiga pedagoger, en stund av eftertanke och också en rolig stund tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *