Konditionsträning på idrotten

september2 021 september2 022 september2 023 september2 025 september2 026 september2 027 september2 028 september2 029

Veckans idrott och hälsa har handlat mycket om att hålla igång, träna upp konditionen, vilket är viktigt att göra på många olika sätt, och att tycka att det samtidigt är roligt. Här har vi kört en hinderbana och avslutat med en lek, ”Catch the flag”. Även om det bara är lek så tar man det på allvar, ibland lite för mycket, vilket ibland medför att man tjafsar om att inte alla följer reglerna som man ska. Det gäller att träna på många sociala förmågor då man har idrott, följa regler, kunna samarbeta och kunna acceptera att man inte alltid kan vinna. Ett sånt viktigt ämne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *