Recension av S.V.J

 

SAM_0525 SAM_0526

Våran bok som vi har högläst ur. Boken heter S.V.J

Den handlar om S.V.J som är en jätte. S.V.J. betyder Stora Vänliga Jätten. Han fick aldrig gå i skolan, så han pratar konstigt. Det finns 10 jättar i jättelandet. Alla jättar går till olika länder och äter människor, utom S.V.J. S.V.J. blåser in drömmar i barns sovrum istället för att äta människor. En natt så såg en tjej som heter Sofie att S.V.J blåste in något i grannens barns sovrum. S.V.J. gick mot Sofies rum på barnhemmet, hon gömde sig under täcket. S.V.J. öppnade fönstret och tog med sig Sofie.

Omdöme: 5 stjärnor från de flesta och 2 och 3 från några.

De som har gjort recensionen är Adelia, Linus, Rasmus och Nellie. Vi som har lagt in detta på bloggen är Ardit, Linus, William A och William G

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *