Författarbesök

Så spännande det var att få besök av en riktig författare! Författaren heter Kerstin Lundberg-Hahn och hon bor i Göteborg. Hon var jätteduktig på att berätta om sina böcker, svarade på våra frågor på ett intressant och spännande sätt och hon pratade mycket om hur man ska vara noga med att planera innan man börjar skriva. På tavlan ritade hon som en liten tankekarta hur man kan tänka för att det blir en bra berättelse. Hennes böcker är väldigt spännande med inslag av mystik, och faktiskt riktigt läskiga. Vi har en av hennes böcker som högläsningsbok. 12 böcker har Kerstin skrivit och hon håller på att skriva ytterligare en bok. På hennes hemsida kan man läsa mer om henne och hennes böcker, dessutom kan man få skrivtips. författarbesök 002 författarbesök 003 författarbesök 004 författarbesök 005 författarbesök 006 författarbesök 007 författarbesök 008 författarbesök 009 författarbesök 010 författarbesök 011 författarbesök 012 författarbesök 013www.kerstinlundberg-hahn.se

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *