Första dagen efter påsklovet. Vår?

vår 009 vår 010 vår 011 stare tofsvipa trana

Vi ska kolla efter vårtecken, här kommer några!

Idag har vi börjat efter lovet och vi började dagen med att prata om lite funderingar som en del av eleverna hade gällande Nordkorea, Kina, USA och misiler. Vi tittade på planeringen av dagen och veckan och läste gruppläsning. I matten körde vi mattemästaren, tittade igenom pp:n och kollade vad vi lärt oss. Det behövdes jobba mer med beräkningar av omkrets och area så då gjorde vi det.På engelskan blev det ett nytt kapitel som handlade om ”What’s on TV tonight!”, vi lyssnade på texten, läste tillsammans, läste och översatte två och två, och det ska redovisas imorgon. Dessutom hann vi med geografi , vi hade frågor om landskapen och läste i kartboken. Till sist hoppade vi höjdhopp på idrotten.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *