Läsning

Vi har förut berättat om att vi läser på olika sätt. Idag har vi läst gruppläsning igen och en grupp har läst färdigt sin bok, och söker efter lite fakta om författaren som de hittade på www.barnensbibliotek.se. Vi får välja på olika förslag på vad vi kan göra efter att vi läst boken som kan vara intressant, och hur vi kan visa att vi förstått boken. Om vi kommer på egna idéer går det jättebra, då visar vi att vi är kreativa och då blir det ofta väldigt kul. Idag var vi dessutom på stora biblioteket och lånade en massa böcker (i snöovädret) Vår nya högläsningsbok heter ”Drakskeppet” som handlar om en flicka som levde på Vikingatiden, den kan vi göra en bokrecension om då viläst ut den. Bokrecensioner börjar vi bli riktigt bra på!

blandat 140blandat 139blandat 147blandat 152blandat 141

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *