Former och ljud

Veckan inleddes med att vi tränade former och samarbete. Varje grupp fick ett antal bitar som skulle pusslas ihop till en rektangel. Bitarna skickades sedan vidare och gruppen fick testa en ny variant. Det var klurigt i början men gick lättare och lättare för varje nytt försök. 

   
   
Under veckan har vi också jobbat mycket med ljud, både hur ord låter i början och hur de låter i slutet.

   
   
I stort sett varje dag efter mat och utelek har vi högläsning. Denna veckan har vi fokuserat på sagan “Vanten” och jobbat med den på olika sätt. Vi har läst den, återberättat med bilder, dramatiserat den och läst den med ord som försvunnit. Tror att nästan alla barn kan den utantill vid det här laget! 

   
    
 
Nu tar vi sportlov och ses igen v. 9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *