Nu är glada julen slut….

Efter jullovet är vi nu igång på allvar. Hoppas alla haft trevligt under helgdagarna. Det enda vi saknar är snö, tänk om det ändå hade varit en sådan vinter som vi hade förra året. Barnen tycker det är roligt att leka, skapa och få träffa alla kompisar igen, även om en del ju faktiskt varit tillsammans på fritids under lovet också.

Förra veckan hade vi ”golvmålning”, husbygge och kuddtillverkning bara för att nämna några exempel på vad barnen tog sig för.

Veckan avslutades med bak. Barnen bakade chokladbollar och precis före mellanmålet tog vi en fika. Det var strykande åtgång på barnens goda bakverk, värre var det med matlusten då barnen kom till matsalen 😉

 

 Från och med denna veckan är vi igång med idrottshallen och badet också.  

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *