Första inlägget!

När jag loggar in står det en undran om jag är redo att posta mitt första inlägg. Nja, känner jag. Det kan jag väl inte säga. Men jag känner ändå att det är dags. Jag har funderat på blogg ett tag. Har varit sugen. Har funderat på flera olika saker som har bromsat mig. Saker som vem är intresserad av att läsa det jag skriver men samtidigt en undran över vad jag ska skriva så att det blir intressant för andra att ta del av. Klurigt! Nu vet jag kanske inte det fortfarande men jag har kommit fram till att jag synliggör mitt eget pedagogiska arbete mera när jag skriver och gör inlägg på twitter och facebook. Då tänker jag verkligen till om hur jag gör med eleverna och framför allt varför. När jag skriver blogg, hoppas jag, blir det en stund till eftertanke. Det som är så viktigt men så svårt att hinna. Vi får se.

En reaktion på ”Första inlägget!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *