Lägga till en länk i snabbmenyn på toppen av sidan

För att lägga till en ny länk på gymnasiets hemsida går du in på “Alternativ” för sidan. På sidan för alternativ scrollar du ned till rutan “Direktlänkar i menyn” här klickar du på knappen “Lägg till genväg”.

Alternativ

Direktlänkar i menyn
Nu får du välja att antingen lägga till en intern länk eller en extern länk. Om länken du vill lägga till inte är en sida på Hultsfreds gymnasium ska du välja att lägga till en extern länk. Är det en sida på Hultsfreds gymnasium du vill länka till ska du välja att lägga till en intern länk.

Val skapande av extern eller intern länk

Klicka på extern länk för att länka till en annan sida eller klicka på intern länk för att länka till en sida på hultsfredsgymnasium.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *