Olika sidmallar

Vid skapandet av en ny sida kan man välja mellan olika sidattribut. Ett sidattribut ändrar en sidas utseende efter vilket innehåll en sida förväntas innehålla.  Man kan se det som olika mallar för sidor.

Exempelvis finns det en sidmall ”HuGy Schemasida” som ger möjligheten till  en filtreringsfunktion och listor för klasser, lärare och salar. Vilket är väldigt passande till alla scheman.

Du kan välja mellan dessa på redigeringssidan för sidor.
Mall för sidor

-HuGy Direktlänk:
Denna mall gör sidan till en länk som skickar användaren direkt vidare till en annan sida.

-HuGy Huvudsida:
Skapar en ensam sida med enbart sidans innehåll.

-HuGy Komvux programsida:
Denna sidmall är tänkt att användas till att kunna skriva enskilda sidor till alla Komvux olika program. Här har du möjlighet att lägga till bland annat Pictogrambilder.

-HuGy kontaktsida:
Denna sidmall används för att kunna skapa en lista med alla kontaktuppgifter till respektive anställd ordnade i kategorier som administration, pedagoger, servicefunktion och skolledning.

-HuGy Nyhetslista:
Denna sidmall skapar ett flöde av inlägg, sorterat efter senast publicerat. Denna sidmall är tänkt att användas som nyhetsflöde till Hultsfreds Gymnasium, om det finns en nyhet att publicera kan man publicera den på sidmallen nyhetslista så hamnar det senaste inlägget överst och besökare ska enkelt scrolla nedåt för att följa de senaste nyheterna för Hultsfreds Gymnasium.

-HuGy Programsida:
Denna sidmall är tänkt att användas till att kunna skriva enskilda sidor till alla Hultsfreds Gymnasiums olika program. Här har du möjlighet att lägga till bland annat Pictogrambilder.

-HuGy Schemasida:
Ger möjligheten till  en filtreringsfunktion och listor för klasser, lärare och salar. Denna information kommer från innehåll som schemaansvarig på gymnasiet laddar upp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *