Lägga till kontakter

För att lägga till en utvald kontakt för ett inlägg går du in på inläggets inläggssida. Där scrollar du ner tills du ser rutan ”Kontakter”.

Bild på kontakter i inlägg

I kontaktrutan söker du efter personen du vill lägga till som kontaktperson. När du fått fram personen i sökningen lägger du till kontakten genom att klicka på personens namn. När personen är tillagd som kontakt flyttas namnet till den högra kolumnen. Glöm inte att Spara/Uppdatera.

Vald ansvarig kontakt

 

Ny kontakt

Om personen du vill lägga till som kontakt inte finns med i listan kan du skapa en en ny genom att klicka på fliken ”Kontakter” i menyn till vänster.

Namnlös3

På Kontaktsidan väljer du ”Skapa nytt”

Namnlös5

På ”Skapa nytt” skriver du in kontaktens namn på inläggets titel och sedan fyller du i personens övriga uppgifter i de nedanstående textrutorna, ex. Arbetsplats, arbetsuppgift och telefonnummer o.s.v.

När alla uppgifter är ifyllda sparar du kontakten och personen ska nu kunna läggas till som kontaktperson för inlägg.

Syns inte kontakten i kontaktlistan?

För att en kontakt ska synas i den generella kontaktlistan måste man gå in på Sidor och välja sidan Kontakta oss. Där finns samma funktion som för Utvald kontakt på en vanlig sida. Klicka på de namn som ska synas och vara sökbara på sidan Kontakta oss. Glöm inte att Spara/Uppdatera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *