Funktioner för publicering av inlägg

Du har lite olika möjligheter att styra ett inläggs status, synlighet och tid för publicering.
Funktioner till inlägg

Funktionen status ger möjligheten att kunna publicera ett inlägg som utkast, alltså att du kan spara inlägget till senare utan att det publiceras. Den andra möjligheten till funktionen status är att du kan välja att publicera inlägget i väntan på granskning. Det innebär att du som författare till inlägget kan publicera inlägget när du tycker att inlägget är ok men ändå låta ansvarig granskare läsa igenom och “godkänna” inlägget innan det faktiskt publiceras.

Funktion status

Funktionen “Synlighet” ger möjligheten att kunna publicera ett inlägg antingen till förstasidan, som lösenordsskyddat eller privat inlägg.
Funktion synlighet

Den tredje funktionen är “Tid för publicering”. Denna funktion ger möjligheten att kunna publicera ett inlägg vid vald tidpunkt istället för just nu. Detta kan vara bra ifall du vill publicera ett inlägg i framtiden då du  kanske inte har möjlighet att nå en dator.

Funktion tid för inläggspublicering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *