Klipp och ändra bildförhållande

Klicka på Redigera bild vid en bild antingen direkt när bilden laddas upp eller via Media-ingången i menyn.

klipp bild 1

Klicka och dra i bilden för att klippa bilden som du vill ha den. När du är nöjd med rutan så klickar du på verktyget Beskär högst upp till vänster för klippa. Klicka på Spara under bilder för att spara ändringarna.

 

klipp bild 2

 

 

 

Om du vill att bilden ska ha ett specifikt bildförhållande så får du efter att du har gjort rutan fylla i rutorna Bildförhållande så formas rutan om till det förhållandet du anger. Förhållandet bryr sig inte om vilka värden du anger. Det är bara förhållandet mellan värdena som används. Du ser direkt förändringen som sker på markering du har gjort .

klipp bild 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *