9 reaktioner på ”Kontakt”

 1. Hej Anna!
  Härligt att höra om hur noggrant du arbetar – Alla ska kunna så klart! Håller helt med dig om att eleverna behöver vara insatta i metoderna om arbetet ska ge effekt.

  Allt gott!
  Lisa Gannå

 2. Hej Anna!
  Tack för bilderna! De kommer garanterat komma till användning när vi på Nationellt centrum för svenska som andraspråk behöver visa bra exempel ?

 3. Tack Anna för att du väljer att dela din och elevernas undervisning!
  Så mycket bra, så vägledande och synliggörande!
  Med vänliga hälsningar
  Agneta i Nävekvarn, Nyköping

 4. Hej!
  Tack för en trevlig och inspirerande blogg. Är lite nyfiken på hur du har gjort molnpapprena? Tänkte förtydliga elevernas mål med hjälp av en variant av målpärmen.

  Med vänlig hälsning Stina

 5. Hej!
  Vilken fantastisk blogg du har. Jag har idag en trea, men börjar så smått blicka framåt mot nästa år då jag börjar om med en etta. Jag blev så inspirerad av din pp vägg och hur tydligt du visar målen. Detta är något som jag, trots flera år i yrket behöver bli bättre på att göra tydligt för barnen och jag tänkte använda din idé om en pp vägg som inspiration. Även jag skulle gärna titta närmare på din målbok om du har lust att dela med dig.
  Med vänlig hälsning, Emma

 6. Jag delar gärna med mig! Ska se om jag kan få till det under höstlovet kanske! Anna

 7. Hej Anna!
  Jag är ny som lärare i en etta och undrar om du skulle kunna maila mig en planering över ditt bokstavsarbete. Alltså ett ex över hur en vecka i ert bokstavsarbete kan se ut.
  Fastnade även för dina målpärmar med moln. Undrar och du skulle vilja dela med dig utav dessa också inom ex. Matematik och svenska.
  Din blogg är kanon att läsa för en ny som mig. Får många tips och idéer.
  Med vänlig hälsning, Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Glänta gärna på dörren och ta del av tips och idéer från mitt klassrum!