De fyra första sagorna har blivit film!

Här kommer nu de fyra första sagorna som eleverna har gjort film av. Arbetet började redan i höstas då vi jobbade med bokstaven F. Av lera gjorde vi då fantasifigurer som vi sedan brände och målade. När vi nu jobbat med sagor har våra lerfigurer fått bli huvudpersoner i en saga. Eleverna har sedan målat en bakgrund och gjort rekvisita. Vi har tagit kort med iPaden och satt ihop bilderna till en film i iMovie. Slutligen la vi till röster och så har fröken fått fixa och trixa lite!

Åsa och Tacomannen av Saga och Jack

Fest i grottan av Ebbe och Agnes

T-rex och Tistis av Sebastian och Hanna

Voffi och Kroki av Liam och Freya

Efter sportlovet kommer de tre sista filmerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *