Pysseldag i vänskapens tecken!


I fredags hade vi pysseldag tillsammans med förskoleklassen och tvåan. Vi började dagen inne på fritids matta. Där samlade vi alla 45 barnen och läste sagan om hur den första semlan kom till. Efter det sjöng vi lite sånger och sedan startade pysslet! Alla barnen fick baka sin egna semlebulle.

image image

 

Medan bullarna jäste och gräddades pysslade vi alla-hjärtans-dag pyssel! Man fick välja mellan en vänskapsmus med ett fint meddelande i, eller ett nallehjärta som man kan stoppa fina meddelande i! Fullt pådrag i pysselverkstan!

image image image image image

Sedan var det dags att fylla våra semlebullar efter eget behag, vaniljsås, sylt och grädde fanns att tillgå. Med semlor och saft slog vi oss ner i ettans klassrum och kollade på film, Viktor och Josefin, som såklart även den handlade om vänskap!

image image

En mycket lyckad dag! Tack till alla härliga fröknar och elever  från förskoleklassen till tvåan!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *