PP teknik!

Jag har fått många frågor och funderingar kring mitt tidigare inlägg om teknik! Roligt att så många läser och hör av sig! Här kommer lite mer info som jag hoppas ger svar på era frågor och även en möjlighet att plocka hem den pedagogiska planeringen.

Bilderna som jag använde på första lektionen är vanliga bilder jag plockat från clipart eller google bilder. Jag har skrivit ut dem och klippt isär dem bara.

På min PP-vägg finns det bilder som visar arbetssätt och jag visar vad jag kan genom… Även dessa bilder är clipart eller google bilder. På teknikväggen ska bilderna symbolisera att vi kommer göra expriment/försök, vi kommer se film, läsa och skriva och ha genomgångar vid tavlan. Den sista bilden visar att vi kommer jobba i grupp. Man kommer få visa vad man kan genom samtal med mig med hjälp av olika material som jobbat med, tex bilder.

Vill du läsa hela PP:n om Vi börjar med teknik klickar du här!

Finns det fortfarande obesvarade frågor så hör gärna av dig igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *