Ny PP på väggen!

Idag har en ny PP fått ta plats på väggen. Vi börjar ett nytt arbetsområde i matte då vi ska utvidga vårt talområde ända upp till 20.

image

Jag har även för första gången testat att skriva en matris när jag gjort målen till eleverna. Inte helt enkelt att få varje mål att stegvis ta form, men det blev väl helt ok till slut, med lite feedback från bästa Malin!

image

Jag testar i detta arbetsområde att låta eleverna fylla i matrisen allt eftersom arbetet går framåt, istället för våra vanliga moln, så får vi se hur detta funkar.

Tillsammans med matrisen, som ju har som syfte att göra mig och eleverna mer medvetna om vad de kan och vad som är nästa steg, introducerar jag även en matematisk metod vägg som ska göra det tydligt för eleverna vad en metod är.

image

Jag introducerar även en matematisk begreppsvägg för att påminna eleverna vilka begrepp vi jobbar med!

image

2 reaktioner på ”Ny PP på väggen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *