Älgparken!

I onsdags besökte vi älgparken. Underbar utflykt! Det är majestätiska djur de där älgarna! Hela 17 st fanns det i parken! Allt från små kalvar till stora mäktiga tjurar. De kom sakta lufsande fram till stängslet när över 30 glada 6-7 åringar kom springandes mot dem med äpple och kvistar! Så tama att många barn vågade både klappa och känna på hornen.

image

Vi studerade dem noga, hur de ser ut, rör sig, äter och så vidare.

Hemma i klassrummet gjorde vi en diktering om vår upplevelse. En och en letade eleverna ordbilder och bokstaven Ää. Sen läste de texten och strök under de ord de kunde läsa. Alla elever fick tillfälle att läsa texten tillsammans med mig. Till sist illustrerades texten.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *