Bokstavsschema!

Efter vår introduktionslektion finns det minst två bokstavsschema lektioner per vecka. Då jobbar vi med vårt bokstavsschema som jag minskat ner kraftigt i år från förra gången jag hade en etta. Varför då? För att jag tyckte att jag la galet mycket tid på att forma dessa bokstäver förra vändan! Och för att göra plats för ett mer ASL-inspirerat arbetssätt.

IMG_1821

Men vad har jag behållit i mitt bokstavsschema då? Vi börjar med att spåra bokstaven med fingret, sedan med kritor. Vi letar och ringar in bokstäver. Efter det är det dags att skriva bokstäver på lösblad och sedan färglägga bilden. Bokstavsboken får avsluta det hela.

När alla dessa steg är färdiga är man klar med sitt bokstavsjobb för denna veckan. Då får man jobba vidare med sin blommabok! Vad det är för nått får bli ett annat inlägg!

2 reaktioner på ”Bokstavsschema!”

  1. Blommaboken är en extrabok där de själva får vara med och bestämma vad de ska jobba med! Ska försöka få till ett inlägg om den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *