Första intrycken

Att vakna av ljudet från den närliggande moskén, tassa ut i solljuset och insupa den varma luften, dammet från gatorna. 

Det är märkligt och underbart att kastas in i den här världen, det är sorgligt att möta människor som förlorat allt. 

Första dagen på rehabiliteringscentret Soryat across borders var plågsam men ändå full av förväntan. Vi befinner oss så nära det rasande kriget och det är svårt att ta in, även fast man står i själva epicentret av följderna. 

Vi är så otroligt priviligerade, vi lever i ett överflöd som för oss har blivit vardag. Här finns det människor som inte bara förlorat sina ägodelar, utan också familjemedlemmar, barn utan föräldrar. Jag vill uppmana alla som känner att de kan bidra med en slant att swisha till 0706395253. Centret vi arbetar på lever på donationer och jag hoppas att ni vill bidra med en slant. 

   
     

    
 

2 reaktioner på ”Första intrycken”

  1. Hej Amanda!

    Tack för att du skriver, man kan nästan uppleva i känslan hur du upplever det i dina beskrivningar. Tag vara på tiden och gör vad du kan. Vi har i Sverige levt utan krig i 200år och vet inte mycket av nöd och elände.
    Hälsa övriga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *