vecka. 5

Hej!

Brev från Lise: Jag har varit ledig efter jul för min far i Danmark har varit mycket sjuk, och en vecka i värmen som var planerat länge innan. Jag ska åka hem i vecka 7 för han ska flytta till ett ålderdomshem.  Nils jobbar måndag o torsdag i v.5 o 6, sen är han tillbaka 100%. Felicia vikariera.

Inblick och delaktighet i fritids verksamhet för föräldrar:

Måndag var där egen lek det är era barn bra på. Tisdag gick vi till gympasalen och spelade killerboll och flagglegen, vi avslutade med discodans med stor förtjusning av alla dansarna. Hajen har bara discoproffs kan lugnt konstanter. Onsdag pysslade vi innan Mellis sen gick vi till gympasalen för den var ledig och lekte flagglegen och killerboll igen.  Torsdag åkte de barn som vill skridsko, vi spelade bandy match till frökens stora glädje. Egen lek på fredagen, samt lite discodans.

 

V. 5 Aktiviteter på Hajen
Måndag Egen lek
Tisdag Vi åker skridsko innan mellanmålet, går till gympasalen efter mellanmålet.
Onsdag Planera önskedag med barnen
Torsdag Disco med Valen där alla som går på fritids är med, är erat barn ledig? låta dom komma till 13 och vara med på Disco mellan 15-17 Disco kramar Valen.
Fredag Vi målar en stor vinterbild till anslagstavlan.

Hälsningar Nils, Lise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *