Sverige igen och internet finns igen

Det kommer nog bli lite inlägg så här i efterhand när man fått samla sig lite igen.

Det jag tänkte skriva om nu är ett program vi redan har i vårt skolavtal. Programmet heter Little bridge och är tänkt för engelskaundervisning. I den version vi har är det ett program som läggs in på datorn. Det finns även som ett webb-baserat program och som app. I nuläget vet jag inte helt säkert hur man får tag i detta men ryktet säger att vi behöver ett tillägg i skolavtalet. (Ska kollas upp förstås). Det som var lite spännande var att de körde detta på Smartboards på mässan vilket gjorde att det fick en annan effekt än när varje elev ska sitta och arbeta själv. Möjligheten till diskussioner läggs ju till när man jobbar på det viset. Programmet är ju i sig uppbyggt som ett dataspel vilket gör att det nog tilltalar många elever.

20130201-162630.jpg

20130201-162638.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *