Förväntningar på BETT-resan

Om 11 timmar kommer Johan och hämtar mig och sedan bär det iväg till London och BETT-mässan 2013. Eftersom jag tror på att tydliggöra förväntningar för att undvika missförstånd och komma längre i en gemensam utveckling vill jag här sätta mina förväntningar på resan på pränt.
Jag förväntar mig att få se nya möjligheter i form av tekniska verktyg och implementeringsstrategier men också att få tillfälle att diskutera, stöta och blöta mina tankar och funderingar mot likasinnades. Jag förväntar mig att jag blir bekräftad i några av mina tankar, få upptäcka andras tankar och få ytterligare några andra tankar bortsållade.
Jag förväntar mig att få lära mig hur man videobloggar live, vem vet jag kanske blir årets utrikeskorrespondent?
Jag förväntar mig att komma hem med en kappsäck full med goda och genomförbara idéer som pedagogerna i Hultsfreds Kommun skulle vilja testa på för såväl elevernas skull som deras egen. Jag tror ju verkligen på att teknik, rätt tillämpad, kan vara en förenklande faktor i skolans verksamhet. Vi ska bara lösa det där med rätt tillämpad… Förlegad teknik har kanske en plats i skolan, men ska inte ta all plats! Det är dags för lite systematisk kvalitetskontroll av de verktyg vi introducerar i klassrummen.
Jag förväntar mig slutligen en trevlig och utvecklande resa.
//Lizette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *