Att spara sina dokument 20150810

Vi vill informera om att det går fint att spara sina dokument på exakt samma sätt som man gjort tidigare på P:

P: kommer att finnas kvar ett bra tag till. När vi går ut med information hur ni använder OneDrive som lagringsyta kommer båda platserna att vara tillgängliga dubbelt under en tid.

Ni kommer få tydlig information hur ni sedan gör för att använda er OneDrive och hur ni gör för att flytta ert material från P: till OneDrive, men just nu är allt gällande sparande av dokument likadant som när ni gick hem på ledighet.

För er som undrar över er edu-adress och att det är den som många har för att kunna skicka mail till er kan vi också lugna er. Det kommer att gå att skicka mail till er edu-adress ett bra tag. Däremot när ni skickar till någon är det er hkedu-adress som visas. Men har ni externa kontakter så är det ju bra att ni meddelar dem om er nya adress så snart som möjligt.

Har ni tekniska bekymmer hör av er till IT-support 0495-24 08 11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *