Inspiration, Uppdrag sprĂ„klyft. Glad sommar!! 😊

  
BlĂ€ddrar i skolverkets bok och blir sugen pĂ„ att dra igĂ„ng höstens projekt. Det Ă€r sĂ„ roligt att bli inspirerad.  TĂ€nker att vi ska jobba med detektivdelen och Sally Smart. Passar perfekt in i vĂ„rt berĂ€ttelse skrivande frĂ„n vĂ„rterminen dĂ„ vi skrev deckare. Nu lĂ€gger vi pĂ„ mattedelen ocksĂ„. Roligt!! 

Det ska ocksĂ„ bli mycket roligt och spĂ€nnande att pĂ„börja ett nytt arbetssĂ€tt tillsammans med vĂ„ra fbk-lĂ€rare. Fbk för elever i Ă„k 1-3 ska integreras i klasser frĂ„n dag 1 och istĂ€llet fĂ„ stöttning av fbk-lĂ€rarna i klasserna. Jag tĂ€nker att nu blir det Ă€n viktigare att jobba med de Ă€mnesspecifika begreppen redan i planeringsfasen, i PParbetet. DĂ„ Ă€r det lĂ€ttare för fbk-lĂ€rarna att möta eleverna och jobba med de viktiga begreppen nĂ€r de trĂ€ffar och stöttar eleverna. Högre krav pĂ„ de pedagogiska planeringarna och pĂ„ lĂ€rarna för att vi ska fĂ„ alla elever att nĂ„ sĂ„ lĂ„ngt dom möjligt. HĂ€rligt!!! 

Men först sommarlov och tid att inspireras vidare. 😊 

MĂ„ste ocksĂ„ passa pĂ„ att önska mina lĂ€sare en hĂ€rlig sommar och ett stort tack för alla uppmuntrande ord under det hĂ€r bloggĂ„ret. Det glĂ€djer mig oerhört!!! De soligaste sommarhĂ€lsningar till er alla!!  

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.