Information gällande Evahagens förskola

I förra brevet arbetade jag utifrån förslaget att flytta till Strandskolan, men nu kan jag meddela att det ändrats.

Igår fattade kommunstyrelsen beslutet att vi skyndsamt ska lämna Evahagens förskola. Beslutet innebär att ÖSK ska beställa en modul som ska sättas upp på fastighetens område i nära anslutning till befintlig modul (Juvelen) under en period på två år.

Under tiden ska en projektgrupp tillsättas för att ta fram kalkyler på nybyggnation av Evahagens förskola. I det uppdraget ligger också att ta fram kalkyler för nybyggnation för de förskolor som är konstruerade på samma sätt som Evahagen (Furuängen i Mörlunda, Venhaga i Målilla och Silverslätten i Hultsfred).

I dagsläget är det alltså inte beslutat att nybyggnation ska ske.

Arbetet med modulen är nu igång och alla aktörer arbetar för att modulen ska levereras så snart som möjligt. Modulen kommer att bestå av två förskoleavdelningar, personalrum, matsal och mottagningskök.

Jag har nu även startat en blogg på kommunens hemsida där all fortsatt information också kommer att finnas tillgänglig för att kunna nå ut till er föräldrar, för att hålla er uppdaterade kring er förskola och mitt fortsatta arbete som förskolechef i Hultsfred kommun.

http://blogg.hultsfred.se/forskolechefmarie-sofie/

Jag kommer därför inte att maila ut infon längre då den inte når alla, men självklart kommer den att finnas i pappersform på förskolan.

Jag återkommer med ytterligare information under processens gång.

Vid eventuella frågor och funderingar hör gärna av er till mig!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *